Met nog maar 1 week te gaan wordt het steeds spannender, ik heb in de afgelopen dagen met kerst en oudjaarsavond steeds meer mensen ingelicht. Het begon allemaal met mijn schoonfamilie. Op kerstavond heb ik het verteld aan Nicole en Milou. Nicole was toch wel mijn grootste “obstakel” in de aanloop hier naar toe. Dag in dag uit maakte ze het me weer even moeilijk. De leugens werden steeds meer en meer. Er vlogen steeds meer prinsenkandidaten over de vloer, alleen maar om Nicole op een dwaal spoor te zetten. Gelukkig is het al die tijd goed gegaan, wat de verassing op kerstavond alleen maar groter maakte. Na alle cadeaus uitgepakt te hebben had ik voor iedereen nog een laatste cadeau. De prinsenpin die ik speciaal voor mijn prinssenschap heb laten ontwerpen had ik in een mooi doosje gedaan en ingepakt. Eenmaal het doosje overhandigd sloeg bij Nicole al weer het hart een paar keer over. Wat ze al die tijd gehoopt had was nu werkelijkheid.

De dag erop op eerste kerstdag heb ik het verteld aan de hele familie Toussaint. We waren dit jaar samen bij mijn oom Jos in Kerkrade. Ook hier weer onder het genot van een lekker glas wijn en voor mij een heerlijk pilsje, zaten we gezellig na te tafelen. Iedereen had zijn cadeaus overhandigd alleen ik had voor iedereen nog een kleine verassing. De kleine cadeautjes overhandigd had ik aangegeven dat oma hem als eerste moest openmaken, echter had oma de bril niet op dus duurde het even voordat het tot haar doordrong. De familie is een echte vastelaoves familie dus de bekendmaking was dan dubbel zo cool toen ik het aan iedereen verteld had. Wat is het toch fantastisch om het aan je dierbaren te vertellen en de mensen die je er graag bij wilt hebben.

De volgende dag vertelde ik het ook aan mijn peettante Mariette en oom Loek. Zij waren voor kerst vanuit Lelystad naar het mooie zuiden afgedaald. Nog net voordat ik met Rachelle wilde gaan om te gaan uiteten vertelde ik heb aan hun. Ze reageerde erg verrast iedereen weet ergens dat het een keer gaat gebeuren alleen dit jaar zien ze natuurlijk niet aankomen. Ook vertelde ik het deze week aan mijn oom Miel en tante Josine. Miel die momenteel een beetje in de lappenmand ligt kon wel een opkikker gebruiken. Ook hier weer werd erg enthousiast gereageerd. Dezelfde avond ging ik ook met Rachelle langs mijn neefjes Koen en Luuk en natuurlijk Mike en Manon. Luuk en Koen die de afgelopen jaren al op veel evenementen mee zijn geweest van het CCH, vonden het natuurlijk super. Ook hier gaf ik natuurlijk weer mijn eigen prinsenpin, waarvan ik zeker weet dat iedereen hem met trots gaat dragen. Als laatste ging ik langs bij Astrid en Wim, Astrid die al jaren actief vastelaovend viert en zeer gedreven is in het maken van eigen mooie pakken. Vond het natuurlijk super! Wat is het een heerlijk gevoel om dit lang bewaarde geheim met iedereen te delen.

Nog een paar nachten slapen en dan is het zo ver. Het pripro team werkt al weken keihard aan een mooie proclamatie. Pakjes, decorstukken en er wordt keihard geoefend. Elke keer als Rach en pap terugkomen van het oefenen zijn ze steeds enthousiaster, ook dit jaar is er weer een mooie groep vrijwilligers die meedoen aan het spel. Het belooft weer een mooie avond te worden.

Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat…..