Ik word wakker gemaakt door Fleur. “Papa, papa?”, “Ja Fleur?”, “Doe je nu het pak aan?”, “Jazeker schat, ik doe zo het pak aan!”. Geweldig om zo wakker te worden. Nadat ik me heb opgefrist en gedeeltelijk heb aangekleed loop ik naar onder. De jas van het pak heb ik dan nog niet aan en ook de sjerp, steek en lakschoenen ontbreken dan nog. Ik loop de kamer in waar Fleur al zit te wachten. Gedesillusioneerd zegt Fleur “maar je ziet nog helemaal niet zo uit als Daan”. Ik lach en zeg “maar papa is ook nog niet klaar met aankleden”. Gerustgesteld zegt ze “ohhh..”. Nadat ik ben aangekleed, en door Fleur ben goedgekeurd als prins, vertrekken we naar Amicitia waar het CCH zich verzamelt om naar de Herrensitzung van Heerlerheide te gaan.

In Heerlerheide aangekomen begint direct het programma. Ook hier word ik doorlopend door mensen gefeliciteerd. Het is wennen al die aandacht, een adjudant die je over al volgt, deuren die voor je worden open gemaakt enz. maar ook super leuk. Na een gevarieerd programma en een hoop sjpass en plezeer gaan we weer richting Amicitia. Voor de abdicatie van SjtadsprinsDaan d’r ieesjte va Gebrook.

Ook bij Amicitia word ik door iedereen hartelijk begroet en gefeliciteerd. Maar dit feestje is speciaal voor Daan dus even genoeg over mij. Daan heeft aan zijn prinsenschap op een schitterende manier invulling gegeven. Een sjtadsprins woar Gebrook gruutsj op is. Het was dan ook een grote eer om hem bij te mogen hangen/zetten bij de oud-sjtadsprinsen. Daan, we hebben genoten van je en mijn eerste indruk van jou als adjudant is super! We gaan er samen een mooi jaar van maken!