Prinsensteek opmeten. Ik heb op het werk geregeld dat ik even tussendoor weg kan, wat ik gelukkig kan afdoen met als reden een privéafspraak. Hoewel mijn collega Bjorn wel erg nieuwsgierig is waarom ik even twee uur tussendoor weg moet. Ik rij naar Geleen om Lucienne op te halen bij haar werk die het iets lastiger heeft. Vragen als; ben je zwanger of gaan jullie trouwen worden op haar afgevuurd. Maar ze zitten niet op het juiste spoor.
We rijden de snelweg weer op en rijden richting Urmond maar in plaats van de afslag te nemen rijd ik rechtdoor. We pakken snel de eerstvolgende afslag en sturen weer terug naar het zuiden. Op de afslag naar Urmond belt Ton om te vragen waar we staan, ik zeg we zijn er bijna. Ik parkeer de auto bij Van der Valk en we stappen bij Ton in de auto om naar Maaseik te rijden.
We lopen naar Salon Roger waar we erachter komen dat hij gesloten is. Gelukkig hangt er een telefoonnummer op de deur en is er ook nog iemand aanwezig die ons binnen laat en graag wil helpen. Nadat de juiste steek is opgezocht krijg ik een steek op om te passen. Een raar moment om jezelf de eerste keer te zien met een steek maar wel super gaaf! Helaas mag ik hem nog niet ophouden 😉 Aangezien de steek met de hand bij Salon Roger wordt gemaakt wordt mijn hoofd opgemeten en blijkt Ton er een scherp oog voor te hebben hoe groot mijn hoofd is. Hij schat 57 maar het is 59. Na het uitkiezen van de veren onder begeleiding van de getrainde ogen en handen van Ton rijden we weer terug naar Urmond. Ik stop eerst nog thuis. Rijdend door Hoensbroek bedenk ik me, iemand moest me eens zien met die veren achter in de auto en ik begin wel erg op te letten en om me heen te kijken of ik geen bekende zie. Gelukkig kom ik niemand tegen en ook in de straat gaat het goed. Ik leg de veren op zolder en ga terug naar het werk.