Receptie Prins Mitchel d’r 1ste van de Bistrojanen. Natuurlijk kon ik niet wachten om het prinsenpak weer aan te doen. Vandaag staat er maar één activiteit op het programma. We verzamelen ons bij Café Coba vanwaar we gezamenlijk naar het Trefcentrum rijden. Bij binnenkomst vullen we het receptieboek en hebben dan nog de tijd om rustig wat te drinken.Daarna mogen wij op.

Zoals gebruikelijk gaan we dan in de volgende volgorde op, eerst de raad, daarna het groene mutsje en dan de prins, gevolgd door de president. De raad maakt dan een rondje langs in dit geval de prins en wij, de prins en de president, stellen zich op in het midden waarop de raad in een halve kring om ons heen komt staan. Het groene mutsje stelt zich op naast mij als adjudant. Nadat Ton enkele mooie woorden aan Mitchel heeft gericht mag ik hem sieren met mijn seizoensorde. Daarnaast nemen wij bij de SHC verenigingen ook een muziekstick mee met daarop de liedjes van het BVLK 2018, deze overhandig ik aan de president. Hierna feliciteren wij Prins Mitchel zijn vriendin, de president en de overige Bistrojanen, hierbij mag ik als prins voorop gevolgd door de president en dan de overige CCH’ers. Dit wordt dan weer gevolgd door enkele woorden van de president van de Bistrojanen waarna we weer afgaan met een buute march.

Aangezien het een lang seizoen is, was dit het voor het programma van vandaag. We hebben dus nog even de tijd om te blijven hangen en nog met deze en gene te praten. Daarna gaan we naar huis. Het is nog vroeg en Roel, Marcel en Daniel blijven nog even een kopje koffie drinken. Zo sluiten we gezellig de dag af.