Natuurlijk heb ik van het spel rond de prins tijdens mijn proclamatie helemaal niets meegekregen. Gelukkig heeft Kenneth van Keno media alles op beeld vastgelegd voor het nageslacht. Aangezien ik vandaag in Maastricht moest werken en Daan mij om 19u al komtophalen moet ik me haasten. Thuis gekomen eet ik snel en ga me daarna direct omkleden. Als ik bijna klaar ben komt Daan met Rachelle binnen. Snel doe ik de ketting om, schoenen aan en nadat de prinsenauto ontdaan is van ijs vertrekken we richting Mariarade. Als we bijna bij het gemeenschapshuis zijn denk ik “Ohhh… nee!!”, we zijn de scepter vergeten. We rijden snel terug om de scepter alsnog te halen. 

Als we binnen komen in het “gebouwtje” zijn de deelnemers van het spel rond de prins al allemaal aanwezig. Nadat eerst Anthony een woordje heeft gedaan mag ik ook nog even mijn dank uitspreken en kijken we daarna de opname van het Spel rond de Prins. 

Aangezien ik in eerste instantie mee zou doen aan het spel had ik het script al in handen, maar dat het zo er uit zou komen te zien had ik niet verwacht. Ik had natuurlijk nog niets gezien omdat ik me tijdens het spel aan het omkleden was. Nadat ik (gelukkig ook in de film) onder de cape vandaan ben gekomen bedank ik de deelnemers voor hun bijdrage aan wat naderhand mijn spel bleek te zijn. Daarna heb ik even de kans om met iedereen even bij te praten en het nog even rustig over de Pripro te hebben. Na het zien van de film mag ik wel echt zeggen dat Gebrook gruutsj mag zijn op zijn Pripro en dat met recht gezegd mag worden dat GebrookBleujt!

Heb je Prinsen Proclamatie 2019 nog niet gezien bekijk hem hier: https://www.youtube.com/watch?v=klBY2ZTeEMw