De dag dat ik geproclameerd zou worden. Wat was ik zenuwachtig… alles was top in detail geregeld en alsnog zaten de zenuwen in mijn lijf. Afgesproken zou zijn dat ik mijn ouders zou afzetten rond kwart over 7/half 8 in het kasteel. Hierna zou ik nog even naar huis gaan zodat ik niet al te vroeg in het kasteel was om eventuele vragen van carnavalisten te vermijden. Ik wilde namelijk niet in de verleiding komen dat iemand mij zover kreeg om het alsnog van te voren te vertellen.

Eerder deze dag had Thijs mij gebeld om mij tot in de puntjes uit te leggen hoe ik geproclameerd ging worden. Vooral heeft hij mij verteld hoe ik uit de lift zou komen tijdens het Sjeufkes Sjokolaad Febriek spel. Gelukkig is dit helemaal goed gekomen en zijn er geweldige filmpjes gemaakt waar ik mezelf optimaal zie genieten! Al die spanning die in je lijf zit komt dan eruit. Geweldig om mee te maken!

Natuurlijk wil ik iedereen bedanken die mij gefeliciteerd heeft onder in de zaal maar ook via social media. Mijn telefoon was bijna leeg van alle berichten die ik van bekende en onbekende heb mogen ontvangen.