Het is zover, na vrij snel een datum geprikt te hebben mocht ik dan eindelijk bij Roel Lendi terecht voor het passen van mijn prinsenpak. Ik keek hier enorm naar uit. Na bij mijn ouders gegeten te hebben moesten Eline en ik om 8 uur bij Roel zijn. Na goed gekeken te hebben of we geen bekend zagen lopen, liepen we om stipt 8 uur bij Lendi (via de achter ingang) naar binnen. 

Na een kop koffie en wat geklets over het prinsenschap pakte Roel het meetlint erbij. Hij heeft mij van top tot teen gecheckt. Pakte gelijk een pak erbij wat wel eens kon gaan passen en legde mij van alles uit over wat een rokkostuum nou eigenlijk is. Wat voor materiaal, welke details en hoe te dragen natuurlijk. Erg interessant! Hierna mocht ik het dan eindelijk gaan aandoen. Eerst de broek, toen de blouse, daarna het vestje, hierna kwam het strikje en als allerlaatst kreeg ik de jas aan. Daar staat die dan, toch wel bijna in vol ornaat. Dit was echt een heel sjiek gevoel. Eline was mee en heeft hier dan ook enorm veel foto’s van gemaakt. Hierna ging Roel stap voor stap, mouw voor mouw, cm bij cm alles nakijken zodat het pak perfect zou aansluiten op mijn lijf. We grapte nog dat ik maar niet meer bij mocht komen. Na alles opgemeten te hebben moest het pak dan toch echt wel uit, best jammer… Het voelde door de goeie kwaliteit absoluut niet warm of stug aan.

Nu dus afwachten, het pak zou al binnen 1 week klaar kunnen zijn maar vanwege onze vakantie naar Canada hebben wij besloten deze erna op te halen! Het komt allemaal steeds dichterbij. Wat een sjieke ervaring is dit alleen al.. laat staan als het dadelijk 11 januari is geweest en ik iedereen mag laten zien hoe trots ik ben!